Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Faktisk ble ikke de forskjellige blodtypene oppdaget før et par år etter at denne boka ble skrevet. Da Stoker skrev denne boka trodde man at man måtte være en sterk og frisk mann for å være en verdig blodgiver. Først senere visste man bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg holder på å lese denne nå, den fulgte med mobilen min... Egentlig trodde jeg at jeg hadde lest den før, men jeg tror det bare er Mary Shelleys bok "Frankenstein" jeg faktisk har lest. Men jeg tror Dracula har gått i radioteateret, basert på Bram Stokers bok, så jeg gjenkjenner litt av historien.

Foreløpig har jeg bare kommet til Jonathan Harkers besøk i Transylvania, og jeg koser meg med denne kjempebra boka! Mørke og krusifikser og ulver og skumle slott, jippi!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil