Denne boka føltes ekstremt ubehagelig.
Jeg måtte bare gi opp.

Jeg gjemte den i en eske.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Hvorfor synes du denne var ubehagelig? Jeg har nettopp lest den og likte den godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte den pga beskrivelsen av Drammen, min relativt nye hjemby. Men beskrivelsen av det å være temmelig på bærtur i forhold til verden omkring seg var veldig fascinerende. Og vi damer er nok ofe like mye på bærtur vi også, på vår måte,og har også mye å lære om vi ikke fokuserer på detaljene. Jeg skjønner at man kan få lyst til å legge den i en eske. Det er bøker som dette som er de ekte grøsserne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes denne boka var fornøyelig og morsom, - og tragisk og realistisk! Vi kommer inn under huden på Mannen med stor M (tror han i hvert fall selv). Veldig bra beskrevet om hvordan enkelte mannfolk kan finne på å se på seg selv, dvs med et ikke særlig realistisk selvbilde. Ikke så rart at det går som det går... Her regner jeg med at mange derfor kan få noen ubehagelige aha-opplevelser...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kvifor det? Eg syns den var morsom og bra. Har også møtt forfattaren, men det har ikkje noko med saka å gjere da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte også denne veldig godt. Den var jo tragisk, men samtidig så morsomt skrevet. Det blir morsomt når noen er så ekstremt mistenksom overfor andre som Svendsen er, og samtidig ikke klarer å se egne feil. Fantastiske scener både når Svendsen er på middag sammen med konas venner/kollegaer, og når de er i samtaleterapi. Og gjenkjennelsen er der for meg også. Følelsen av forutrettethet når ingen forstår deg :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke så enkelt å si...
Jeg må bare innrømme at jeg følte som om jeg kunne være med i boka og at forfatteren (bare si det til KA) hadde snakket med meg før han ga seg i kast med historien.
Det føltes, mildt sagt, underlig.

Men nå ligger den tryggt på loftet et sted.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så du kjente deg igjen? I hovudpersonen sjølv? Trur dei fleste har litt av desse sidene i seg...Ikkje noko å vere flau over det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk boken anbefalt av noen som var ganske panegyrisk i sin begeistring over den. Leste den og likte den godt, kanskje først og fremst fordi jeg er en mann i alderen til hovedpersonen i boka og at jeg synes at fortellerstemmen, språket og historien fungerte veldig bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MereteRandi Annie FramnesMerethe SolstadTove Obrestad WøienAlice NordliSilje HvalstadIngunn ØvrebøLibraritas vAnne Berit GrønbechTonesen81TralteThomas Heie H.Tine SundalHarald KTrygve JakobsenPirelliJulie StensethIngeborg GRoger MartinsenLinn-Joan SharplesHanne MidtsundMartineSyntaksfeilAnne-Stine Ruud HusevågPrunellaCaroline Ekornes JohannessenNina BallerinaStian DalbergIdaRolf IngemundsenAndreas BokleserLisbeth Kingsrud KvistenKaroline in WonderSteinar JøsokLeseberta_23Astrid Terese Bjorland SkjeggerudTorill Elisabeth RevheimHelena EFrode Øglænd  MalminMarit Aamdal