Til tross for at den ble litt lang i enkelte partier og noe repeterende, så likte jeg egentlig denne boken godt. Fortellingen om kameratene Sal og Dean, med innslag også av andre mer eller mindre tilbakevendende karakterer, som reiser på kryss og tvers på det amerikanske kontinentet. Unge, rastløse, eventyrlystne mennesker som rømmer fra alt som minner om kjerneverdier, ansvar, forpliktelser og konformitet for å søke spenning og opplevelser i det ukjente. Utferdstrangen kan jeg kjenne meg igjen i, og tenker at jeg sikkert burde lest denne boken for 20 år siden.

Jeg synes den er godt skrevet, og selv om det er hyppige orgier i sex og ulike former for rus, så blir teksten aldri eksplisitt - noe jeg synes er en fordel i en slik setting. Jeg vaklet litt mellom terningkast fire og fem, men endte opp på en svak femmer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

En femmer her også :-) Synes dessuten det er fint å få kjennskap til romaner som har en viktig plass i kulturhistorien :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen