Eh..ja. Hvor skal jeg begynne?? For det første: HVORFOR dette er blitt så enormt populært, klarer jeg ikke helt å fatte. Boka har et fantastisk fattig språk, det flyter over av klisjeer og alt er så overdrevent og fjernt fra den virkelige verden at jeg blir litt oppgitt.

Hadde SÅ høye forventninger til denne boka, så for meg en mystisk, tirrende romanse med masse originale momenter. Ble jeg skuffet? Ikke svar på det en gang. Denne boka er kvalmt skrevet med overdrevent mye sex (herregud, det skjedde nesten ikke annet), klissete øyeblikk og bare møl. Riktignok fins det småting som jeg likte, for eksempel epostene Ana og Grey sender seg i mellom - de var litt fiffige. Hvis boka hadde bestått av kjemien deres - GJENNOM EPOSTER - da hadde jeg vært fornøyd! Men ellers ble alt sammen så klisjefylt, katastrofalt dårlig skrevet og pornografisk.

(Jeg har hørt at denne er en slags "fan-fiction" til Twilight, og hvis forfatteren prøvde å gjøre boka så lik som Twilight som overhodet mulig, gjorde hun en strålende jobb. Det var til og med bittesmå ting som hvordan stefaren ga en klem etc etc - det var så mye Stephenie Meyer-inspirerte momenter at jeg ble rent irritert. Skjønte ikke helt poenget med å skrive en "fan-fiction" om Bella og Edward, og så blir det ... SLIK. Hvis dette er den erotiske siden av B+E, er jeg en alien fra Jupiter. Dette var bare latterlig.)

Men! Jeg må (pinlig berørt) innrømme at jeg fullførte boka på 3 dager. For å vite hva som skjedde kanskje, selv om jeg aldri ble særlig overrasket. ALT var så forutsigbart og, ja, kjedelig. Spenning og drama? Niks. Vet ikke helt om jeg orker å fortsette på denne serien..)

Beklager .. hvis jeg skuffet noen. Men dette var bare søppel. Jeg døper den om til Fifty shades of Fucking Crap ;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

IdaOle Jacob OddenesMetteNils PharoSverreHelena EAnetteLyriaTone SundlandCarine OlsrødritaolinekntschjrldAnn Helen EAnn ChristinFrank Rosendahl SlettebakkenEster SHanne Kvernmo RyeTonjeSynnøve H HoelMarianne  SkageIngeborg GEvaLinda RastenTove Obrestad WøiensiljehusmorMorten MüllerSolandreas h. o.Tore HalsaMartineBenedikteThomas Heie H.ThereseAnne Berit GrønbechHarald KTralteAlice NordlimgeKristine LouiseSigrid Nygaard