Ad skille mellom bokomtaler og diskusjoner: Bør ikke bokomtaler også vises som en tråd på førstesida? Ofte er bokomtaler utgangspunkt for en diskusjon, å skille dem vet jeg ikke helt om jeg er fortrolig med, men uansett så mener jeg at Bokomtalene bør vises. For hvem ser en bokomtale på en ukjent bok nå??

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Bør ikke bokomtaler også vises som en tråd på førstesida?

De viser jo på forsida, eller misforstår jeg hva du mener?

Skjermbilde forsida

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må innrømme at jeg ikke hadde sjekket forsida en gang...

Men, synes at Bokomtaler og Diskusjoner om bøker hører sammen, dvs at disse bør være på en og samme side slik at man slipper å hoppe frem og tilbake.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Forstår jeg deg riktig når diskusjoner om bøker kommer under Sist sagt.
Jeg bruker forsiden og ønsker ikke å endre på det. Kan man få mulighet til velge hvilken side man ønsker at programmet starter fra når man klikker seg inn på Bokelskere.no?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg for min del er så å si aldri inne på forsiden (index/default-siden). For meg fungerer Diskusjoner > Oversikt som startside, det er der jeg orienterer meg om siste nytt. Mistenker at flere kan følge samme mønster? I likhet med Hilde S. synes jeg det blir rart at det er nødvendig å sjekke på to unike sider hva som har skjedd i det siste - og i likhet med Hilde S. synes jeg også skillet mellom "bokomtaler" og "bokdiskusjoner" skaper "brydderi". Jeg sier med Steve Krug: "Don't make me think!"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila