Når jeg ser alt du hjelper folk med og alt du greier å fikse på, ønsker jeg å komme med en henstilling. Jeg tror det har vært nevnt før.

Tektstboksen under diskusjoner er altfor liten og egner seg bare for å skrive noen få linjer. Det er jo selvfølgelig det de fleste gjør, men for de av oss som skriver litt mer, legger inn boklister som jeg sitter med nå, blir jeg veldig frustrert, når jeg skal gå inn og rette opp tekst. Det er så lite og trangt.

Det er så mye plass her inne, tenker jeg, hvorfor ikke utvide tekstboksene, hvis det ikke medfører vanskeligheter. På forhånd takk!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Fikset!

Nå burde tekstboksene vokse automatisk etter behov.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Wow! Jeg kunne ikke ønsket meg det bedre. Tusen hjertelig takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fint!

T
e
s
t
:

D
e
t

f
u
n
k
a
r
!

S
m
i
l
e
f
j
e
s
!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

HeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise