Jeg viser bare til margene på siden, altså helt til venstre og helt til høyre. Slik nettleseren min er nå er de begge på ca. fem cm. Hvis jeg zommer inn (eple +) blir de smalere og kan tilogmed forsvinne helt (derimot blir alt annet oppblåst og lite pent), men hvis jeg zoomer ut (eple -) blir de bredere. Jeg har ikke prøvd å legge merke til dem når jeg har vært på pc, men iallefall ser de slik ut i Safari på macen min. Bare to store blanke marger på begge sidene, ikke noe innhold i dem, ikke engang noe reklame, og denne plassen kunne f.eks. blitt utnyttet til å hente tilbake "tre i bredden" slik det var før.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg viser bare til margene på siden, altså helt til venstre og helt til høyre.

Ok. Vi har vel forsåvidt circa samme sidebredde som før: 940 piksler. Sideinnholdet er midtstilt; så om du krymper nettleservinduet forsvinner margene. Det hadde vært kjekt å breie seg ut mer i bredden, men det passer ikke for alle. (db.no og vg.no har begge en innholdsdel smalere enn 1000px, selv om de av og til har reklame utenfor denne bredden.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sidebredden er bra som den er! Fast sidebredde bør ikke være større i dag når det vel egentlig er flere og flere som bruker små skjermer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl