Hvis man har lest noe av Garth Ennis tidligere, vet man hva man kan vente seg her: En helsprø og brutal historie med masser av humor. Jennifer Blood er den perfekte husmor. Hun gjør alt husarbeidet, lager mat, hjelper sine to barn med leksene og er en kjærlig hustru. Så kommer kvelden. Hun putter valium i kveldsmaten for å dope ned mannen og ungene. Så drar hun ut, bevæpnet med maskingevær, granater og flammekaster, for å drepe sine slemme onkler.

Dette er helt klart en tegneserie for voksne, inneholder masser med blod, gørr og nakenhet. Men den har også en humor som gjør all volden spiselig. Den gærne naboen som trodde hun snek seg ut for å dra på S&M-klubb fikk meg faktisk til å le høyt.

Liker man Garth Ennis så er Jennifer Blood verdt å få med seg. Jeg gleder meg til å se hva som skjer videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl