Hei André!
Liker den nye layouten veldig godt. Litt uvant nå i begynnelsen, men samtidig veldig oversiktlig, og det er alltid morsomt med noe nytt. Det er i midlertid tre ting jeg savner fra den forrige versjonen.
1. Før kunne jeg velge "Skal lese" og deretter kunne velge en og en bokstav. Valge jeg A fikk jeg opp alle bøker jeg skal lese hvor forfatterens etternavn begynner på A. Mulig det er jeg som er litt vanskelig og sær, men jeg likte den funksjonen så godt. Hadde en link mellom de listene og mine egne virkelige bokhyller.
2. Savner å kunne endre sidetall og andre opplysninger om bøkene.
3. Savner oversikten med totalt antall leste sider. Synes det var litt morsomt med denne informasjonen.

Men totalintrykket er at jeg liker den nye siden veldig godt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

En annen ting jeg savner er oversikten over de 12 bokelskerne med flest antall felles bøker med meg. Ålreit å kunne se hvem som leser mange av de samme bøkene som en selv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Nå fant jeg jo punkt 3, da er det bare to ting jeg savner :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas Bokleser