Fantastisk bok! Yates skriver fantastisk om et ektepar som sliter med at de har blitt småborgelige. Fantastiske undertoner.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, den er så bra! Easter Parade kan også anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I totally agree!
Ser for meg hver eneste scene som blir beskrevet, og det er så over alle hauger BRA at jeg ikke kan gjøre annet enn å bøye meg i støvet. Har jaggu funnet meg en ny yndlingsforfatter!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror denne sparket hardere da den kom ut i 1961. På ingen måte utdatert i dag, men det tomme livet i forstadene er nesten blitt en klisjé i amerikansk populærkultur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men boka er jo et bilde som kan oversettes til andre ytre forhold også ( Noen kaller slike bilder metaforer, men i litterær sammenheng kan dette ordet misforstås. )

Jeg synes den passer veldig godt i dag, og i Norge også. Det er mye tilsvarende grunnhet og overfladiskhet i vårt århundre

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa