Denne boka fenget meg aldri helt, leste den rett etter Den glemte hagen, og det blei bare helt "feil". Når jeg var ferdig med boka, hadde jeg et bedre inntrykk, men 3/4 av boka var bare "grei nok".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig med deg. Jeg hadde kanskje litt for store forventninger da det sto at hun kanskje er en ny Kate Morton. Forfatteren klarte ikke å bygge opp boka på en sånn måte at du som leser ba om mer. Men det skal bli artig å se hva Tomasevics får til fremover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken var så utrolig ujevn, som en ukeblad roman på det verste for å ta seg opp utover i historien, med absolutt fengende partier. Blir ikke blant de som huskes. Men det skal nok mye til når jeg nå har startet på Udødelighetens elixir av Gabi Gleichmann!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergElisabeth Svee