En god ærlig bok. Jeg kjøpte boka da tenåringen min begynte å tulle med mat.. hoppe over måltider osv.. I den alderen hører de liksom ikke på mamma og pappa.. Jeg la bare boka på nattbordet en kveld.. Hun leste den og etter det var det aldri snakk om å hverken hoppe over måltider eller noe.. Takker mange ganger for det er noen som er tøff nok til å fortelle sin historie - det har garantert reddet mang en ungpike fra helvetet det er å få en spiseforstyrrelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

jeg leste den nå nylig, etter å ha blitt mer nysgjerrig på hva som skjer på innsiden av en med spiseforstyrrelser sammenliknet med fagkunnskapen utenfra. Den var utrolig lettlest, engasjerende og ga meg bedre innsikt i en persons opplevelse av en sykdom som mange dessverre sliter med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sol SkipnesFlettietteOleMonica  SkybakmoenSigrid NygaardTone Maria JonassenLibraritas vLars MæhlumJanaCtinaMarianne THeidi Nicoline ErtnæsJarmo LarsenIvar SandPirelliRandiAMarit HåverstadAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRufsetufsaJane Foss HaugenBjørg L.Øyvind BjørnerudalpakkaVersionMarianneTheaVibekeJodiAlice NordliIdaTone SundlandLinda LarsenGeir SundetHarald KAnneWangAnne Berit GrønbechHilde H  HelsethSvein Erik Francke-EnersenLeseaaseLene AndresenIngeborg G