Helt super roman! Mytting skriver veldig godt, og det er en fornøyelse å lese bøkene hans! Har nå lest alle tre, Hestekrefter, Hel ved og Vårofferet.

Selv om bøkene hans handler om kanskje litt spesielle ting, så klarer han å formidle en handling, varme, gode formuleringer og et herlig persongalleri til meg som leser. Det gjør at det er en fryd å lese bøkene hans!

Jeg er ikke interessert i biler, våpen eller forsvaret, men gjør ingen ting når en leser Vårofferet at det handler mye om akkurat disse tingene. Det er så mye mer han forteller!

Anbefales på det varmeste, til alle elskere av gode bøker!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

En meget god bok, er så glad for at jeg fikk lest den. Som deg, har jeg også lest de andre du nevner, og er blitt så begeistret for måten han skriver på. Hans evne til å få leseren med seg i handlingen ligger i presentasjonene og beskrivelsene av de mennesker og bygdemiløet der handlingen utspiller seg.
En meget god fortelling som det var vanskelig å legge fra seg. Miljø og personbeskrivelsene er helt fabelaktige, jeg ble så betatt, så betatt.
Så dette var bra, meget bra
Denne boka fortjener en sekser og det har den fått av meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg slutter meg fullt ut til dine lovord, Karin. Det ble en sekser fra meg også. Synes han får fram så mye, både om soldatlivet, utenlandstjenesten, bygdedyret, en manns forhold til barn og forsøk på å rømme fra fortida. Her er det både nydelige partier, humor, spenning og en rørende varhet innimellom. Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Synnøve H HoelmoiraKarin  JensenHeidi BMartine (@martineleser)RisRosOgKlagingLisbeth Kingsrud KvistenBjørn BakkenReidun SvensliOdd HebækLinda RastenIdaKarin BergCtinaBeathe SolberggretemorHarald KMarianne SeterTone HNorahRolf IngemundsenTonje SivertsenIngunn ØvrebøTonesen81elmeEllen E. MartolMarit HøvdemartinekhSimen "Boktimmy" IngemundsenHeidiKjetil Endresenerlend kongsvollGladleserÅsmund ÅdnøyIngeborg GLilleviBabynemikjell kbeaverkriekOmpabop