En søt og underholdende bok om Agnes, som er bosatt i Stockholm. Plutselig en dag går alt i dass for hovedpersonen vår: hun får sparken fra den anerkjente restauranten hun jobber i, og kjæresten dumper henne til fordel for en blond jente med store pupper. Agnes vet ikke hva hun skal ta seg til, men hun kommer seg på bena igjen, takket være den gode venninnen Lussan og foreldrene som bor i en liten by ikke langt unna. Hun treffer en gammel bekjent, og får tilbud om en jobb i en restaurant som snart skal åpne. Men når livet endelig ser ut til å bli bedre, hva skjer da?

Jeg synes dette var en morsom og lettlest historie som ga litt mer enn en typisk chick-lit bok. Det skjedde stadig noe nytt og overraskende, selv om enkelte ting ble litt for gjennomskuelig. Likevel var ikke det ødeleggende for leseopplevelsen! Og fordi jeg er ganske matinteressert likte jeg omgivelsene ekstra godt. Dette er en bok jeg vil huske i ettertid, som en enkel og søt roman!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline