Sikkert en god bok for ungdommer, men ikke helt i min smak. Hørte den som lydbok, og den var veldig godt lest av Bodil Vidnes-Kopperud. Har aldri hørt henne som oppleser før, men dette fristet til gjentagelse.

Følte ikke spenningen og intensiteten komme innpå meg så veldig. Godt skrevet og fint språk. Har ikke lest/sett Fucking Åmål, men har sett to Twilight-filmer. Tror ikke dette var i nærheten av det.

Igjen, tror dette er en bok for ungdommer. Språket passer også bedre for dem, samt at det kanskje er enklere for dem å kjenne seg igjen i hovedpersonenes følelser og tanker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

bandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg G