Herlig oppfølger av Mannen som ikke var morder! Jeg synes Sebastian er en lite trivelig person, men det er jo selvsagt med på å gjøre boka og handlingen så bra som det er! Spennende, intens, og veldig godt skrevet. Fin flyt i språket.

Gleder meg til å følge Sebastian og de andre videre!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, veldig bra denne serien med psykologen Sebastian - velskrevet også, og interessant person-galleri

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, kanonbra denne. Vanskelig å legge fra seg !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke bare lite trivelig, men også kjedelig, synes jeg som foreløpig er i starten og ikke har lest den forrige. Jeg liker de andre personene bedre. Har merket meg dine anbefalinger, så jeg skal gi denne en sjanse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, den er spennende, og kan virke som den er skrevet med TV-serie i tankene. Men jeg blir så utrolig pirkete enkelte ganger: Hvor troverdig er det at en farlig fange blir fraktet til sykehus uten politieskorte?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline