Jeg brukte litt tid på å komme inn i historien (og for så vidt også språket), men når jeg først hadde lest litt ble boka både søt og interessant. Den er absolutt å anbefale, et lite tips er bare å følge godt med, det er flere historiere her som etter hvert vikles inni hverandre.

Den handler om jøden Leo som kom til Amerika under 2.verdenskrig. Han har elsket samme jente siden han var ti, og skrev en bok til henne som han tror er forsvunnet for godt. Vi følger også Alma, som er oppkalt etter en person i boken kjærlighetens historie, og den tilsynelatende forfatteren av kjærlighetens historie. Etter hvert blir historiene nøstet sammen. Resultatet blir både spennende, interessant og søt, og litt merkelig, men absolutt bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa