Heisan.. Jeg undrer på en ting. Jeg har lest alle Solgård bøkene (ebøker nå), men bare en finner jeg her inne. Hvordan kan de andre legges til, og hvorfor kan man ikke søke opp de på andre steder enn bokkilden og amazon? Jeg har kjøpt mine gjennom Itunes. Dette gjelder forsåvidt også Bygdebarn, men de fant jeg her da..

Også lurer jeg på hvorfor så mange bøker jeg vil lese, ikke er til salgs i bokhandlere dere referer til.. HMMMM... irriterende..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg skal prøve å svare deg så godt jeg kan. Dersom du klikker på det "blåe hjelp" øverst til høyre i skjermbildet, får du svar på det meste.

Hvis du klikker på finn bøker i det tredje feltet fra venstre ovenfor, finner du nest nederst til høyre legg til ny utgave. Følg anvisningene.

Det med å legge til bøker gjennom Itunes ol. kan jeg ikke svare på. Jeg har heller ikke hatt behov for å bruke verken Bokkilden eller Amazon. Den løsningen jeg og mange med meg har brukt når vi ikke finner eksemplarer, er å legge de til selv.

I dag så følger det med bøkene et ISBN-nummer. Du finner det foran eller bak i boka. Skriv det inn i søk feltet. Enten dukker boka opp, eller du må legge den inn selv.

Det finnes et utall av forskjellige utgaver av bøker derute, vi kan ikke forvente å finne dem alle på bokelskere.no.

Hvorfor forlag og bokhandlere bare selger nye bøker i en begrenset periode har nok med økonomi å gjøre, men heldigvis så finnes det mange bruktbutikker både på nettet og i virkeligheten hvor du kan finne eldre bøker du er på jakt etter. Fretex, finn.no og loppemarkeder er noen alternativer. Det går for langt å liste opp bruktbutikker på nettet her, men antikvariat.net samarbeider med en del av de. Lykke til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas Bokleser