Gled dere til denne kommer i mai, lenge siden jeg har lest en så FANTASTISK bok. Sterkt og gripende fra Palestina!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Nydelig bok, gripende, sterk og full av ...håp... Ufattelig at håpet, fremdeles etter alle disse årene, har så stor plass i det palestinske folket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! Dette er sannelig en bok som forandrer folks måte å tenke på :) En av de aller beste jeg har lest! Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Også helt enig! Tidligere var "Tusen strålende soler" og "Drageløperen" to av mine absolutte yndlinger, men vil nå si at "Morgen i Jenin" overgår dem begge. Anbefaler den virkelig!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Guri, nu gler jeg meg virkelig! Den ligger på nattbordet. Skal bare lese ferdig nr 7 i "Damenes Detektivbyrå". Jeg likte "Drageløperen" og "Tusen strålende soler" - og "Huset ved moskeen" - veldig godt. Flott kultur-informasjon. Jeg er klar over den politiske vinklingen i boka, men det må en bare ta med seg og ha høyde for! Ha et åpent sinn?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er ingen hemmelighet at man her får palestinernes historie. Jeg føler allikevel ikke at det er et rent angrep på Israel, først og fremst leser jeg det som en kjærlighetshistorie om det palestinske folk, hvor man kommer tett på den arabiske kulturen. GLED DEG! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har nettop lest den, gjorde det på rekordtid. Ja, jeg "gledet meg" virkelig mens jeg leste den. En utrolig flott bok. Språket og innlevelsen til forfatteren var utrolig bra. Ensidig? Ja, men vi behøver nok slike innspill også. Vi får veldig mye reelle facts om bakgrunnen for den vanskelige situasjonen i Midt-østen. Forfatteren skildrer jo så flott enkeltskjebner - som er lette å "tro på". Det er nydelige kjærlighets-skildringer. Ja, GLED DERE, dere som skal lese boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres interessant ut...heldigvis satt meg opp på lydboken/biblioteket for lenge siden; men den er visst populær; sjekket nå og ser jeg står som nr.22 med ventetid 4 måneder. Det var lenge.(Mulig jeg kan prøve å snike i køen...hmmmm)

PS. Ja, jeg fikk lagt inn lydboken på min iPhone i dag, så jeg er spent på denne. (Må gjøre ferdig et par jeg holder på med før jeg lytter denne)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienStig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva