Denne boka er virkelig oppskrytt. Så mye namedropping i en og samme bok skal man lete lenge etter. For meg ble det også for påtatt stor min av sjangere- alt skulle med liksom, tom med tegningene av den frigjorte dama som kommer ut av kassen for de som ikke kunne lese seg til dette temaet. At Hustvedt på omslaget som en av USA's ypperste forfattere hjelper ikke. Nei, dette var ikke boka for meg selv om jeg tilogmed nettopp har vært oppi nesten det samme sviket som hovedpersonen opplever.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så synd, jeg likte den veldig godt. Ikke minst en roman om kvinner i forskjellige generasjoner, og voksne mennesker. Kort og godt en roman om livet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne Jensen