Kjapp og lettlest bok. Ikke de helt store greiene, men allikevel slik at jeg må lese bare litt til for å se... Bortsett fra stalker`n så er den nok ganske virkelighetsnær tror jeg.Midt på treet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt grei, jeg koste meg. En stille lørdagskveld og en lettlest bok, jeg ga den fem på terningen også. Ikke fordi den var sååå fantastisk men det er forfatterens første roman, og hun hadde skrevet bra.Spennende å lese mer av samme forfatter. Hun hadde driv og en god humor i sin skrivemåte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke de helt store greiene for meg heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest er ordet, jeg leste den ut i løpet av en formiddag på biblioteket.

Jeg oppfattet bok som en pedagogisk historie med info om alle fellene man ikke må gå i som nettdater, sikkert lurt, det, og så er stalkeren lagt til for å gi litt spenning til historien. Og den kunne vel ha skjedd, den biten av historien også, selv om man oftere risikerer mer hverdagslig gruff?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

SolMari Nordø LommelunSynnøve H HoelMonica CarlsenSten E. MoeLinda SolheimEgil KristiansenAnne Berit GrønbechJulie StensethAnne-Stine Ruud HusevågVidar RingstrømHilde H  HelsethHarald KMonaBLMarit HåverstadKaroline in WonderMaikenAjiniakraHeidi BLiseKariGroBjørg Marit TinholtNinaHilde Merete GjessingKarin BergEivind  VaksvikTine Victoria Halvorsen TronierHelen SkogKetilTine SundalTonesen81Tone HSaraMarit HøvdeEmilie GeistMarit AamdalRisRosOgKlagingHilde VrangsagenIngunn S