Nei, jeg ga ikke opp! Jeg synes det er en riktig trivelig røverhistorie med mer eller mindre merkverdige personer innesnødd på en gård på Jylland i den mulig skjebnesvangre overgangen fra 16- til 1700-tallet. Ikke stor og høyverdig litteratur, men den passet meg ypperlig nå:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Bra du ikke ga opp, Ellen! Siden du skriver at det er en trivelig røverhistorie må jeg jo nesten forsøke å lese videre :) For jeg liker trivelige røverhistorier :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka er bygget over god gammeldags krimlest, med en klok detektiv og hans litt mer uforstående men sjarmerende hjelpegutt, og det synes jeg er trivelig:) Når jeg kalte den en "røverhistorie" tror jeg det er en måte å fraskrive meg ansvar for å godkjenne at den er helt historisk korrekt. Den handler i en spennende brytningstid og det får forfatteren fint frem, men jeg er nå likevel litt usikker på om det var sånn det artet seg, men det er ikke så farlig, - jeg kjøper'n;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H Hoel