Jeg ble ferdig med siste boken i går, og det føles litt tomt nå når jeg ikke har mer å lese om det fantastisk,men og merkelige forholdet til Christian og Anastasia. Jeg forstår nå hvorfor det har vært så masse prat om disse bøkene;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg hadde litt det samme tomrommet etter å ha lest Shantaram. Fifty Shades er fascinerende lesning om komplekse personligheter. Er spent på om det noen sinne vil komme oppfølger(e).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest Shantaram, men det er kanskje en bok jeg bør se nærmere på:) Det er utrolig kjekt med bøker hvor en blir så sugd inn i historien at en føler seg som en del av den:)Jeg tror ikke det kommer flere bøker i Fifty Shades serien for nå leste jeg at forfatteren holder på med en ny serie. Selv om en kan jo håpe:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Shantaram er en av de vakreste romanene jeg noen gang har lest. Anbefales om du liker personlige skildringer og romaner. En rørende historie fra virkeligheten.

Ser frem til fler bøker fra forfatteren av Fifty Shades :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Gro Anita MyrvangBerit RBård StøreMarit HøvdeAnneWangKirsti Vettran Nederhoelkjell kMartinenEmilie GeisttuhamreIdaLilleviHilde Merete GjessingChristin SillibakkenJulie StensethIngunn SMarteTorill Elisabeth RevheimHegepolarfrontMorten JensenAud- HelenBjørg L.BentThereseRufsetufsaAnne Berit GrønbechLene AndresenMette-MHarald KLeseberta_23AtmanNora KjærstadLisbeth Kingsrud KvistenmoiraAkima MontgomeryEmilieskDolly DuckellinoronilleMarit Håverstad