Denne boka har hengt seg fast i hjerterota, det var noe i boka som virkelig rørte meg. Jeg likte faktisk den her boka bedre enn den forrige, Señor Peregrino. En nydelig bok! MEN, i likhet med alle de andre som har skrevet sine meninger om boken, så likte jeg ikke slutten. Den var veldig forvirrende og det var en liten nedtur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Skjønner at du synes det om slutten, MEN dette er bok nr. 2 i en trilogi. Vi får nok flere svar når den tredje boka kommer :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hmm,har ikke fått med meg at det kommer enda en bok ;p er det den som heter "Doña Maria"?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei den handler om noe helt annet. Møtte Samartin på bokfesten i Oslo i fjor, og da fortalte hun hvordan det hang sammen. Tror ikke hun har begynt på nr. 3 ennå, så vi får vente i spenning :-) Neste år kanskje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns boka var veldig bra. Hadde et godt driv og den var spennende og overraskende. en den slutten var jo ikke all verden da. en hvis det er en triologi så får vi vel svaret etterhvert.. =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin Fjellheim