Ja Bokelskere er et vidunderlig tiltak og har gitt meg mange gleder. Men nå er det lenge siden nettstedet fornyet seg.

Jeg har tidligere etterlyst en App. Skjer det noe med det? Noe annet som kunne vært fint, var et boktorg, der folk kunne legge ut bokønsker og andre kunne vurdere å låne bort bøkene sine (mot dekking av porto). Et tredje forslag er et "antikvariat". Her kunne folk legge ut etterspørsel etter bøker som er utsolgt fra forlaget, så kunne antikvariater "kjøpe seg inn" på siden og tilby de bøkene som de måtte ha liggende. Til slutt savner jeg en pop-up som viser aktivitetene til dem jeg "følger". Det er jo som regel en grunn til at man følger visse personer. En rullerende oppdatering av de man følger sine innlegg og nye bøker hadde jo skapt litt liv og røre.

Så fikk dere noe å tenke på i sommervarmen, mine herrer Renberg og Nesse.

Godt sagt! (21) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Jeg har et lite forandringsønske også. Jeg er ikke så flink til å forklare, men jeg kunne ha tenkt meg at når man går inn på enkeltbøker, en bok man for øyeblikket leser, at det da f.eks på venstremargen under bilde av boka og div. tekst er et tegnebilde av en liggende bok med et bokmerke i og under så står det hvilken side i boka man er på. Så kan man selv oppdatere etterhvert som man leser, og at bokmerke flytter seg etterhvert som man kommer utover i boka. Jeg vet ikke hva som er mulig å gjøre med animasjoner og slik, men det er i hvertfal slik jeg har sett det for meg. Synes det hadde vært hyggelig med en slik sideregistreringsfunksjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis dette er en ønsketråd, ønsker jeg meg muligheten til å ha en bok i flere hyller samtidig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er endringer på vei til bokelskere.no.

Svæææært hemmelige endringer.

2.0

Godt sagt! (25) Varsle Svar

Må vi vente lenge? Hadde en liten sjekk i dag på de som har like bøker som meg. Her stemmer ikke tallene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan du røpe hemmeliheten i dag?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, kom igjen! Vi er nysgjerrige på 2.0!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende med fornyelse, men ikke gjør det for vanskelig da. Trives så godt med at siden er så enkel og grei......

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg Jan, tiden er kanskje kommet til en "Rusken-aksjon" her på bokelskere.
Nye bokelskere kommer stadig til, og det blir flere og flere innlegg om bøker og andre bokrelaterte ting.
Hvis en ikke er inne veldig ofte går en fort glipp av mange gode anmeldelser/kommentaer. Altså, en må helst innom her mange ganger om dagen, kremt kremt, er det noen som er det?
Her er utrolig mange gode kommentarer, lister osv, men etterhvert blir det nesten en heldagsjobb å finne tilbake til gode innlegg.

Boktorg for bokelskere hadde vært noe, men da tenker jeg mest på bokelskere imellom. Vi er flere som har laget oss bokhyller med "til salgs bøker".

Nå kan grunnleggerne gruble litt mellom regnbygene :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Støttar forslaget om ein Bokelskere-app!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ønsker også å se aktiviteten til dem jeg følger, nye bøker, nye kommentarer osv. Da hadde det blitt mer interessant, nå ser jeg aldri på lista oveer bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har også etterlyst en oversikt over aktuelle bokarrangementer.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin