Og rå som bare tjusan.Syns nesten (ikke bare nesten forresten) at den var ganske så ekkel til tider. Ble nesten kvalm. Men spennende, ja, boka er vond å legge fra seg. Men jeg syns likevel at Snømannen var mye bedre. Den leste jeg ut på en natt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg kan ikke sammenligne de to, for Snømannen hørte jeg på lydbok fordi jeg ikke fikk lese på en stund. Det blir så forskjellig medium, og "leser"opplevelsen påvirkes av innleseren. Både på godt og vondt. Heldigvis var det ikke hørespill, det er skummelt det! Men nå skal jeg begynne på Gjenferd, og da håper jeg Harry er litt mindre herja. Har skjønt det nå at han er en plaget sjel, men Panserhjerte begynte med at han var lengere nede enn noensinne, og sluttet med at han innså at han må endre en ting eller to. Blir skuffet om Gjenferd starter med at men nå, nå er han eeeeeeenda lengere nede enn noensinne. Nå skal han IHVERTFALL IKKE jobbe som politi, også vet vi jo at han blir med på saken likevel. Spennende!

Også liker jeg at Nesbø kommer med fakta i bøkene sine, om snøras f.eks. Men det trekker ned at han på to steder skriver "det visste han positivt". Det er da ikke godt norsk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila