"Sirkelens ende" er etter min mening fortsatt den beste av kvartetten, "Paktens voktere" den mest interessante, "Lucifers evangelium" den mest spektakulære - og kjedeligste. Denne boka var mye bedre enn den forrige, sjøl om spenninga forløses tidlig, klarer TE å holde på spenninga helt til slutt. Det var det største ankepunktet mitt mht den forrige Beltø-boka. Husker at min gamle rektor på barneskolen en gang sa at Gud ikke var annet enn den eldste gjeterbestefaren som satt rundt leirbålet og fortalte historier. Ikke så ulikt Egelands plot og tanker om hva Gud/religion/tro egentlig er.

Kort sagt: Det fins bedre spenningsbøker! Det går an å forklare teorien på en enklere og ikke minst kortere måte! Men kun Tom Egeland klarer å skrive på en måte som gjør at du ikke bare orker å lese, men har lyst til å lese (for å lære)!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeIreneleserKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit R