Dette var første bok jeg leste etter tre Min kamp bøker på rappen, så det tok litt tid før jeg kom inn i stoffet, måtte liksom avknausifisere meg. Men den er egentlig veldig god denne boken, minst like god som Revolutionary Road, og på noen måter kanskje litt bedre. Den er tettere og historien er mer intens, og bokens åpning er ubetalelig: "Neither of the Grimes sisters would have a happy life, and looking back it always seemed that the trouble began with their parents' divorce". Man vet hva man får, og jeg vil påstå at man ikke blir skuffet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har nettopp lest Knaus 1(og likte den), og mens jeg venter på toeren fra biblioteket, leser jeg denne. leste en anmeldelse av den nylig utgitte norske utgaven, og den fristet meg til å låne den. Leser den på engelsk. Jeg liker den, en svært god avveksling mellom Knausene. Språket er utrolig bra, det er enkelt og beskrivende, men med en tone som gir hele handlingen et element av skjebnesvangerhet selv om det som skjer kan være trivielt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R