Boken gir et fantastisk og nært innblikk i hele Steve Jobs sitt liv. Spesielt spennende var det å lese om hans filosofi om produktutvikling og nærmest maniske tilnærming til det å drive et selskap. Samtidig som han var et av vår tids største genier, så kom han til kort på det menneskelige planet, og det var overraskende for meg. I tillegg var det spennende å lære om den dype ideologiske uenigheten mellom ham og Bill Gates.

En velskrevet og åpenhjertig biografi med strålende kilder. Om jeg skal trekke for noe så må det være at forfatteren gjentar en del av poengene litt for mange ganger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jorid FRolf Ingemundseningar hKaren PatriciaSynnøve H HoelBerit RmoiraIngeborg GLesevimsaAkima Montgomeryleser42TanteMamieIngunn STonesen81Elin SkjerengAnniken BjørnesMarit HåverstadAjiniakraHeleneIdaJulie StensethRufsetufsaLillevimay britt FagertveitRavnAstrid Terese Bjorland SkjeggerudYlvaGrokriraMarit MogstadReidun SvensliHelene FagerhusMaria HusefestHildaKristinHarald KDolly DuckEileen BørresenGrete AastorpFarfalle