Dette er en bok som mer enn fortjener betegnelsen fantastisk leseopplevelse og som forøvrig er spikret med litt mystikk, fine karakterer, litt av en historie og ikke minst spenning. Det var særlig zafons måte å fortelle historien og tegne karakterene på som gjorde at jeg bokstavelig talt sank inn i bokens univers. Jeg elsket den, en ny favoritt som VIL bli lest igjen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Fin beskrivelse av boka! En bokstavelig talt fantastisk historie! Og tenk så spennende det hadde vært hvis det virkelig hadde eksistert en kirkegård for glemte bøker!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk :) Ikke sant, det har jeg gått og tenkt på mye selv. Hvilken bok hadde jeg gjemt og hvilken bok hadde "valgt meg"? Fikk litt lyst til å reise til barcelona nå, kjenner jeg. Det finnes jo en vindens skygge tur!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjør det? Det er sikkert en spennende tur. Ja, å plukke ut ei bok er nesten ei umulig oppgave, det er jo så mange å ta av...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie