Jeg ble oppriktig talt lei meg når denne boken var ferdiglest og jeg slukte "ekstramaterialet". Så løp jeg og kjøpte Anansi boys, men så ble det ikke helt det samme;).. Selv om Anansi boys også er utrolig bra og ikke minst morsom på sin egen måte. Tror det er noe med hovedpersonen som pirrer nysgjerrigheten min noe voldsomt og som drev meg til å lese videre i stor fart. Mystiske stoiske Shadow:). Når jeg så skal beskrive boken for andre merker jeg at ordene ikke strekker helt til. Derfor ender jeg som oftest opp med å bare kommandere de til å lese den;).

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Fullstendig enig med deg! Åh, som jeg elsker det når noen elsker de samme bøkene som meg! Hjertehjerte!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neil Gaiman sier på plata han har gitt ut med sin fru Amanda Palmer at en ny bok er på vei ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er kommet til side 70 og hadde det ikke vært for alle gode anmeldelsene her og andre steder så hadde jeg gitt meg her. Har på følelsen å ha havnet midt i et mareritt og har lyst til å våkne!

Men men får vel gi den litt til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tenkte akkurat det samme nesten helt frem til slutten av boka. Hold ut! Det er verdt det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg slet meg frem til side 356 før jeg la den vekk, men har ikke gitt den opp enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er også en lang novelle om Shadow i en av novellesamlingene til Gaiman. Tror det er i Fragile Things.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vIngunn SLeseberta_23Marita LoeJohnny OlsenRisRosOgKlagingTorill Elisabeth RevheimtuhamreMarit HåverstadHarald KVersionMarianneMarit AamdalNaitsAndreas BokleserLene AndresenLilleviErikBjørg L.BabynemiAjiniakraIdaGro Anita MyrvangGjeddakbsSolMari Nordø LommelunSynnøve H HoelMonica CarlsenSten E. MoeLinda SolheimEgil KristiansenAnne Berit GrønbechJulie StensethAnne-Stine Ruud HusevågVidar RingstrømHilde H  HelsethMonaBLKaroline in WonderMaikenHeidi BLise