En vakker og sår historie om ensomhet og hemmeligheter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg håper ikke du ser på dette som reklame, men jeg tenkte på denne boken da jeg nettopp leste Peter Stamm sin På en dag som denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tenker på "Døren" av Magda Szabo, når jeg tenker på denne. Det er noe med stemningen i de to bøkene. Begge historiene foregår i litt lukkede hverdagsuniverser. I dette fortettede rommet omgås litt sære personer hverandre. De holder hverandre på en armlengs avstand, samtidig som de er svært viktige i hverandres liv. Jeg likte begge bøkene svært godt og vil følge Mirjam Kristensen, en ung og ny norsk forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva