Avbrøt denne. Er egentlig ganske så glad i Lindqvist og den noe spesielle stilen hans, men dette fenget meg ikke,ihvertfall ikke akkurat nå. Om noen anbefaler den så kan det kanskje være at jeg plukker den opp igjen en annen gang når man trenger litt tidsfordriv.

Skal også nevnes at det ble nevnt av forfatteren først i boken at historien om Eli og Oskar fra La den rette komme inn skulle fortsette her,men de er bare bipersoner, og da ble jeg litt skuffet, så leste ikke så veldig mye mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg likte den godt, men det er klart at dette er noe helt annet enn både romanene og novellesamlingen han har gitt ut før. Her er alt fra noveller, essays, radiotekster osv. Men jeg syns det var fint å få et blikk inn i Ajvide Lindqvist sitt univers på denne måten. Her får man vite litt om bakgrunnen for at han skriver som han gjør - hva som driver og inspirerer han.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten Jensen