Jeg elsker de tidligere bøkene om Afrodite og slukte de bokstavelig talt, men denne skuffet meg litt. Hele tiden ventet jeg på noe...et eller annet, men det skjedde aldri. Synes handlingen var litt vag og uklar. Språket er helt greit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg likte godt de to første bøkene, men ser at du ble litt skuffet. Anbefaler du meg likevel å lese denne boken :) ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm.. Jeg vet liksom ikke helt. Lillesøstra mi (som er veldig fan av Afrodite) synes tredjeboka var kjempebra, men jeg synes egentlig ikke det. Kanskje det hadde noe med innstillingen å gjøre? Jeg foreslår at du kanskje prøver de første sidene/evt kapitlene, så ser du fort om du har lyst til å lese videre eller ei. (Har btw funnet ut at leseropplevelse har veldig mye med innstillingen å gjøre!! Sprøtt, men sant.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AgurHanne Kvernmo RyeNinaTone Maria JonassenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KRonnyGodemineJakob SæthreHeidi BLailaingar hJohn LarsenOddvarGReidun Anette AugustinBerit B LieEllen E. MartolEgil StangelandAnne Lise JohannessenJarmo LarsenReadninggirl20Tone HTorSynnøve H HoelPilarisKjerstiritaolineMarianne  SkageSverreSilje HvalstadCarine OlsrødEirik RøkkumGroEivind  VaksvikLeseaaseJan Erik OlsenkriraMonaBLKjell PHilde H HelsethBerit R