En krimbok/thriller som har det en krimbok skal inneholde: spenning, mord, uventa hendelser, helt og heltinne samt litt kjærlighet.

Etterforskeren Lena havner i trøbbel i hjembyen sin, og i sine forsøk på å "redde" de rundt seg fører hennes handlinger til bare flere dødsfall, det ene verre enn det andre. Sjefen hennes Jeffrey og kona hans; legen og rettsmedisineren Sara prøver å hjelpe Lena og havner samtidig inn i utrolige situasjoner der ingen vet hvem som er fiende eller hvem som er venn.

Vi får innblikk i Lena sin oppvekst med rusavhengig onkel, død mor og nylig død tvillingsøster. Dette har gjort Lena til en fryktløs etterforsker som oppsøker og provoserer fram farer for seg selv og andre. I hjembyen hennes florerer det med dop og korrupsjon og lovlydigheten er ikke det som rager høyest blant stedets innbyggere.

For de som liker mer "pyntelig" krim er bøkene til Slaughter ikke å anbefale, til det er det for mange groteske beskrivelser av mord og destruktive handlinger. Men liker du en grøsser å krype opp i sofaen med en kveld du trenger litt spenning så er det bare å begynne å lese.

Slaugher har flere bøker om rettsmedisineren Sara Linton og det beste er nok å lese disse i kronologisk rekkefølge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

CtinaRandi Annie FramnesPirelliJohnny OlsenFrisk NordvestRufsetufsaEli HagelundGro Anita MyrvangMarit MogstadMia HusefestHeleneRisRosOgKlagingØystein LHeidi BSilje Hvalstadingar hKristinSynnøve H HoelOdd HebækDolly DuckIda CharlotteIngeborgHarald KGodemineKay NilsenJulie StensethEmilieskHeidi BBBertyHallgrim BarlaupAnne Berit GrønbechDaffy EnglundReadninggirl20SolveigTorill Elisabeth Revheimtove NessLilleviMathias HyllestadMartinenStine_J