Veldig gripende bok. Minner meg faktisk mye om litteratur fra Sør-Amerika? Veldig mye som skjer, mye følelser og faktisk en logisk slutt. Jeg greide ikke å la være å lure på hva som var fakta og hva som var fiksjon? Akkurat det da han havnet i slåsskamp og ble reddet av gutten var for mye James Bond for meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg forguder denne boken, og jeg tror at dette er en av de beste bøkene jeg har lest i hele mitt liv. Utrolig godt skrevet, og den tar opp så mange ulike temaer og problemstillinger. Tror nok alle vil lære noe av å lese Drageløperen! :)

Ja, det var muligens den hendelsen som jeg også følte var minst troverdig :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med dere begge, både om boken og om redningsaksjonen. men boken var så god at den likevel ikke bikket over. Inntrykket jeg sitter igjen med er en bok om vennskap og tilhørighet, og at verdiene vi setter høyest er universelle - på tvers av kulturer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila