Sigrid, Leyla og Ingrid skal passe på båten til Sigrids onkel en uke i sommerferien. De skal overnatte i båthuset, og gleder seg veldig. Båthuset er rett i nærheten av Mariahuset - huset der en ung jente bodde til hun forsvant sporløst for et år siden. Foreldrene har forlatt huset, som nå står tomt. Men ved en tilfeldighet finner jentene ut at noen fremdeles er i huset! Og noen steller på en hemmelig hage - Mariahagen! Jentene nøster opp trådene, men finner de ut hva som egentlig skjedde med Maria?

Jeg synes denne boka var spennende, og hadde mer lyst til å lese i denne enn i "voksenboka" mi. Forfatteren har et godt og enkelt språk, som gjør det enkelt å følge med uten at det blir kjedelig og for lett gjennomskuelig. Anbefales til jenter som søker spenning!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila