Hvilken sjanger har vi her? Fantasy kanskje? Litt vanskelig for meg å si da jeg sjelden leser bøker i fantasy-sjangeren, men jeg vil tro at "Skyggene i sal 31" av Ingvild Sørensen kan plasseres her.

Og hva handler boka om? Jo, her har vi Emyl, en forlagsredaktør som bor sammen med Suzanne. De reiser til Paris og havner opp i uforklarlige og «overnaturlige» hendelser. Emyl har rett før denne reisen mottatt et manuskript som handler om 2 barn som går fra den virkelige verden og over i en «annen» verden og tilbake igjen. Ungene har fått i oppdrag å passe på at den virkelige verdenen forblir virkelig og holdes adskilt fra den «andre» verdenen. Barna er Sanne og «Røde Fjær» og utover i boka så blander manuskriptets hendelser seg inn i Emyl sin verden og forkludrer denne på en skremmende måte.

Emyl får problemer med å skille virkelighet og fiksjon; er han blitt psykotisk eller finnes det virkelig en parallell verden der ute? Er det hans oppgave å verne om skillene mellom disse to verdenene og hvordan gjør en egentlig dette?

Dette er faktisk en god bok! Jeg plukket boka opp på biblioteket, helt tilfeldig og ja, jeg et litt overrasket over at jeg likte boka.

Eller er det kanskje slik som Emyl opplever det; ingenting er tilfeldig...

Anbefales, - også for andre som ikke er henfallen til fantasylitteratur. Jeg må innrømme at jeg er litt spent på om andre liker boka...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne må jeg skaffe meg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjekt hvis du skriver litt om hva du synes om boka i denne tråden etterpå:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Eli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia