Denne gikk litt trått, synes jeg. Kanskje jeg fortsetter senere. Vi får se.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Dette er en av favorittene mine, og jeg har lest den flere ganger, selvom det begynner å bli lenge siden sist. Den har jo en helt magisk stemning, - lenge før den latin-amerikanske!

Så så forskjellige kan man være:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde lenge samme opplevelse; har kanskje noe med strukturen å gjøre? Korte, løsrevne glimt som ble lest tilsvarende. Da jeg kjørte på for å få fullført den, så jeg lettere storheten i det hele. "Kejsarn av Portugallien" gikk mye lettere, selv om jeg hadde sett filmatiseringen først.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynte også med den som lydbok, men etter to - tre cd'er var det slutt på tålmodigheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Delte meninger, skjønner jeg :-) Tror kanskje jeg skal prøve å lese selv en gang til. Litt senere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest noen samlinger av Selma for ca 20 år siden (husker ikke hvilke ellers hadde jeg lagt dem til i samlingen), og fikk lyst til å lese den. Kjøpte meg TV serien fra 1986 på DVD på en av de siste handleturene over grensen før jul. Har ikke bestemt om jeg vil lese boka eller se serien først.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hørte nettopp denne på lydbok og ble Värmlandfrelst, gjestebud, ball og romantikere - men kanskje det er bedre på lydbok ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Med en god innleser er lydbok flott, så det kan godt hende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva