Vi er i samme båt, jeg hadde heller ikke hørt om Sæterbakken før etter hans død.
Å lese Gjennom natten nu nylig ble en svært spesiell leser-opplevelse, sett i lys av det.
Jeg innrømmer gjerne at jeg ikke fikk taket på slutten av boka. Det ble noe spesielt for meg.
Men jeg leste første del nærmest med ærefrykt.
Vi får en intens fortelling som virker VELDIG autentisk og som jeg føler det ligger utrolig innlevelse i. Vi får bla høre om en fars skyldfølelse etter sønnens selvmord. Skildringa av forholdet til kone og barn kan gi noen og hver noe å tenke på! Jeg fikk tanker om at det var så nydelig å vite at det er en MANN som har skrevet dette! Jeg fikk stadig lyst til å streke under mens jeg leste, slik at jeg kunne legge ting inn på "godt sagt" her. Det var utrolig mange gode og kloke tanker i boka!
Jeg ble veldig overrasket over at Sæterbakken var så produktiv. Jeg skal nok prøve meg på flere av hans bøker.
Jeg anbefaler GJERNE boka!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Orket bare frem til side 130, så skummet jeg resten. Fint skrevet, ja - men det ble kjedelig likevel. Prøve igjen senere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla