Jeg skjønner meg ikke helt på Gert Nygårdshaug sine bøker. Har lest de to første om Fredrik Drum, og nå to litt lenger ut i serien. Kiste nr. 5 var forvirrende, Liljer fra Jerusalem... tja fenget heller ikke helt. Ser det er mange som er veldig begeistret :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Er virkelig enig med deg i din omtale!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kiste Nr. 5 er definitivt den verste jeg har lest i Drum-serien. Jeg vet ikke om det var et forsøk på å gjøre hele serien litt mer realistisk ved å prøve å utviske bildet av Drum fra de første bøkene, men der de første viste med all mulig tydelighet at de lekte seg med den gamle krim-sjangeren med en slags oppdatert Sherlock Holmes-figur blir mysteriet her påklistret og en ren klisjé.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Siden jeg elsker hans bøker, håper jeg du vil prøve flere av han. Andre typer kankje, anbefaler Mengele Zoo, beste boka jeg har lest. Forandret mitt syn på mye... Prost Gotvins geometri er annerledes og underfundig fin. Lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei. Jeg gir meg ikke så lett, og har Mengele Zoo på planen. Det provoserer meg når mange mennesker er veldig begeistret over en bok, eller forfatter og jeg absolutt ikke finner kjemien. Skal gi ham litt mer oppmerksomhet neste gang, kanskje skrive ned et stikkord hver gang jeg tenker "klisje" eller "ja du har sagt det no" for det syns jeg at jeg tenker ofte når jeg leser om Fredrik Drum og han der onkelen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For meg lå nok fascinasjonen i å lese alle bøkene i rekkefølge, og det er helheten i serien som er det beste med bøkene. Hver enkelt bok for seg synes bare er sånn passe bra. Vendepunktet kommer vel ca i den femte boka om jeg husker rett.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  Vaksvik