Denne her er en av de bedre bøkene jeg har lest i det siste. Boka hadde mange flotte skildringer, beskrivelser og flott historie. Jeg ble veldig oppslukt i historien. Noen av grunner kan være fordi jeg liker godt historie, Italia og spenning.

Boka har mange høyde punkter som fikk meg til å smile og jeg likte veldig godt måten dette var bygget opp på. En veldig god underholdningsboks og veldig flott cover. Tommel opp for denne boka!!:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Den var helt grei. Syns den var bra skrevet, og til tider både spennende og søt. Men det er vel det

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg som var anti-romantikk, havna på romantikkjøret etter å ha lest denne. Koste meg skikkelig med denne boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste denne tidligere i år og jeg likte den veldig godt. Fikk lyst til å reise til italia:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Beskrivelsene og skildringer er gode. Italia er nok et veldig vakkert land, skal i år reise til Roma. Gleder meg, selv om det ikke er samme by som i boka .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mange byer i Italia som jeg kunne tenkt meg å reise til,er nok et vakkert land som du sier. God tur når den tid kommer:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heilt uenig med deg. Eg klarte ikkje å lese ho ferdig. Forferdeleg bok. Korleis forfattaren klarte å overtale eit forlag til å publisere denne, er meg eit mysterium.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Smak og behag :).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, der seier du noko :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie