Dere som liker Asimov: Må jeg få anbefale «Nightfall» som etter min mening er hans beste roman. Den handler rett og slett om livet på en planet som kretser rundt fem soler, og der det følgelig aldri er natt. Unntatt én gang hvert 2000. år. Dette er fortellingen om den natten. Når mørket senker seg over menneskene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takker for anbefalingen. Jeg synes Asimov er like god i dag som da jeg leste noen av novellene hans som tenåring. Sier kanskje noe om at jeg ikke har utviklet meg som leser de siste førti årene, men sånn er det nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Wenche VargasAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson