Min avdøde mors fascinerende interesse for engler vakte også min interesse når jeg begynte å lese den. Jeg pleide å "lese/skumlese" når jeg leser andre bøker, men ikke denne boken. Jeg klarte ikke å skumlese, denne er for dyrebar til å skumlese. Måtte få meg hvert eneste ord for å få meg hver eneste hendelse. Leste boken møysommelig og nøyaktig, dette er min første gangen. Jeg håpet på en slutt som jeg ville ha, men slik ble det ikke. Jeg har ikke lest engelsk versjon, og jeg uteblir den fordi jeg vil ikke ødelegge min gode tanker om boken på norsk, hehe.

Er veldig glad for å ha lest denne, det er så lenge siden sist at jeg ble så, så slukt av en bok. Omgivelsene ble glemt, tiden ble glemt og viktigste av alle; sittestillingen ble glemt. Boken er den eneste som var viktig.

Sånn er det for meg. For andre er det nok en annerledes opplevelse. Jeg er så interessert i historie, filosofi, bibelsk-episke fortellinger, engler, gåter og det er nok derfor at jeg ble så fokusert i denne historien.

Ett ord: Fascinerende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheiaKikkan Haugen