Denne likte jeg. Spennende til siste slutt. Den første boka jeg leser av Camilla Läckberg, og kommer absolutt til å lese mer av henne :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Les dei i rekkefølge. Det er mykje som skjer med hovudpersonane ved sida av krimmen. Folk gifter seg, får barn, litt drama osv! Veldig kjekt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg tenkte å lese dem i rekkefølge, så derfor startet jeg med nr 1 :-) Er litt usikker på om jeg liker språket, det er litt klisjeaktig, så jeg er usikker på om jeg kommer til å lese alle bøkene hennes, men skal prøve meg på nr 2 også iallfall. Mulig det kan være oversettelsen som er dårlig?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Prøv å les dei på svensk. Eller høyr svensk lydbok. Veldig bra opplesar! Høyres ikkje klisje ut på svensk i alle fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i det med språket. Syns det er klisjefylt, i alle bøkene hennes. Men historiene er knallgode

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheiaKikkan HaugenBenedikte