Åh, denne likte jeg så godt at jeg slukte den med en gang! Sårt og vakkert om ungdomstid, litteratur, musikk og livets brutale sannheter. En knall god coming-of-age-bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg går og venter på at denne boka skal lande i postkassa mi. Gleder meg veldig til å ta fatt på den!! Nesten utrolig at denne ikke er oversatt til norsk ennå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er bare å glede seg!:) Skulle ønske jeg kunne "glemme" den for så å kunne oppleve den for første gang på nytt. Men gleder meg til å se hvordan filmen blir. Er litt merkelig den ikke er oversatt ja, men jeg syns det gikk veldig greit å lese på engelsk (liker godt å lese engelsk da, så det kan ha noe med saken å gjøre;))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnie