Jeg kjøpte denne boka for lenge siden, men ville vente med å lese den til jeg hadde fått litt avstand til filmen (som var utrolig bra!). Hjelpemeg. Tenk at jeg har hatt en slik leseropplevelse stående og vente på meg i bokhylla uten å være klar over det! En enkel og gjenkjennelig, men samtidig original historie, gode karakterer og et nydelig språk gjør dette til en veldig, veldig fin bok! Tore Renberg altså... Jeg skjønner at jeg må ut på bokshopping! ;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg er egentlig glad for at jeg leste "Kompani Orheim" først, for jeg syns nok ikke denne matcher helt. Men likevel, jeg ble grepet av historien, og kommer helt sikkert til å fortsette å lese Renbergs bøker.Første halvdelen av boka er best, syns jeg, og avslutningen var til å få tårer i øynene av. Virkelig en leseoppevelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøkene om min venn Jarle Klepp er ubeskrivelig gode, jeg er stum av beundring, og venter på flere bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig enig :) Ble så imponert! Etter å ha gitt opp unge mannlige forfattere for mange år siden, klarte Tore Renberg å vinne meg tilbake... Har ikke lest flere av bøkene hans ennå, men denne var strålende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg anbefaler hele "Jarle-serien" i kronologisk rekkefølge...synes den siste (Dette er mine gamle dager) da kom som et klimaks. (Foreløpig). Har skrevet litt rundt den i litteratur-bloggen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvordan kan jeg ikke ha hørt om Dette er mine gamle dager?! Riktig nok dro jeg i eksil i utgivelsesåret, men wow, dette ante jeg ikke. Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinStig TAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus