Gledet meg til denne boken og så frem til å starte på en triologi. Boka skuffet stort! Veldig forsutsigbar story, langtrukket og jeg klarte ikke engasjerer meg stort i hovedpersonene eller slutten. Mulig jeg hadde for store forventninger men bok 2 eller 3 kommer ikke til å bli lest

Men, ett tips til dere som likte denne boken: "Marsjen" er bygget opp rundt samme konsept og er MYE mer spennende og uforutsigbar. :-)

/D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg hørte triologien på lydbok og likte den kjempegodt. Er derfor spent på denne boka "Marsjen" som du nevner. Jeg finner ikke den her på bokelskere. Hvilken forfatter er det som har skrevet den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har hørt dødslekene på lydbok, og syntes stort om den. Nå hører jeg Opp i flammer på lydbok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei igjen! Den er skrevet under pseudonymet Richard Bachman :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Den heter "The long walk" (Av Stepen King) :-)

Mulig det var de store forventningene som gjorde at opplevelsen ble slik. Hvordan er bok 2 og 3 til sammenligning? Kanskje det er verdt å gi den en sjanse til:)

Leser nå Torkil Damhaug- og hans bøker kan anbefales

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk. Da setter jeg den på leselista. :-) Det var nok forventningene som ødela for deg tenker jeg. Selv hadde jeg ingen forventninger og var positivt overrasket. Plutselig var det spennende å brette klær (mens jeg hørte på lydbok). ;-) Bok 2 og 3 er bra, men jeg synes ikke de var bedre enn bok 1. Boka var kanskje litt dryg i starten, men kom seg veldig etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må si meg uenig med deg. De 50 første sidene omtrent synes jeg gikk litt trått. Nå leste jeg den på engelsk da, men historien er jo den samme. Så følte jeg at jeg virkelig kom inn på karakterene og historien, og derfra og ut var boka umulig å legge fra seg omtrent.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hm, Dødslekene er en av mine favoritt bøker! Men, første gangen jeg leste serien, måtte jeg begynne om igjen og om igjen på den første boken et par ganger. Synes kanskje starten var litt trå, men når jeg til slutt kom i gang har jeg blitt heelt forelsket i disse bøkene. bok 2 og 3 fortjener virkelig å bli lest :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei! Mulig det var de store forventningene som gjorde at opplevelsen ble slik...Hvordan er bok 2 og 3 til sammenligning? Kanskje det er verdt å gi den en sjanse til:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei :D Jeg synes at bok 2 og 3 gjorde slik at bok 1 på en måte ga mye mer mening. Hvis du skjønner hva jeg mener? Det fortsetter liksom videre fra bok 1, og vi får vite hva de synes om at Katniss "lurte" Capitol på en måte. Så jeg synes de er viktige å få med seg for å få et endelig resultat. Hm, bok 1 var jo ganske trå i starten, men det vil jeg ikke si om de neste bøkene egentlig. De begynner ganske så rett på :) Du burde i hvertfall skjekke de ut, og se hva du selv synes. Men du burde gi dem en liten sjanse til! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.