spennende krim, litt rå/sadistisk, men likte den likevel, mye pga av Assad, Carl og Rose. har lest de 2 andre av Adler-Olsen, og ser frem til å knabbe Journal 64 på biblio ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Vet at dette er "bok 2" - men nå har jeg fått denne boka, og har ikke lest "bok 1". Er de såpass frittstående at jeg kan starte med denne her, eller bør jeg vente til første boka er lest?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg las bøkene i rekkefølge 3, 2, 4, 1. I grunn heilt uproblematisk, men ville nok valgt kronologisk rekkefølge, berre for å få med meg starten på relasjonen mellom Carl, Assad og Rose.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

jeg ville lest nr 1 først, nettopp pga av Assad, Carl og Rose ;-) og så henviser dem litt til bok 1 og det som skjedde i den. jeg leste bok 3 først, og angrer litt på at jeg ikke startet med nr 1. MEN selve "saken" dem jobber med er frittstående da.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ok - greit å vite:-) Har MASSE bøker i bokhyllene som jeg ikke har lest, så kan vente med denne til jeg får tak i nr. 1...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.