En god bok, men ikke en favoritt. Selve kjærlighetshistorien var veldig "kiosklitteratur", og hele historien ble litt for usannsynlig til slutt. Likevel en underholdende bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg leste Siste dans for Matilda for endel år siden, og det er en bok jeg fremdeles driver og anbefaler STORT til mange.
Jeg synes kjærlighetshistorien som gjaldt Matilda og hennes tidsepoke var veldig grei og varm. Innskripsjonen på gravstøtta var veldig spesiell - og dyp.
Jeg har ikke lyst til å sette den i bås med kiosk-litteratur.
Jeg er veldig fasinert av Australia, og jeg synes det var en flott skildring av det mangfoldige kontinentet. Utrolig spennende og variert land/kontinent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

GjeddakbsSolMari Nordø LommelunSynnøve H HoelMonica CarlsenSten E. MoeLinda SolheimEgil KristiansenAnne Berit GrønbechJulie StensethAnne-Stine Ruud HusevågVidar RingstrømHilde H  HelsethHarald KMonaBLMarit HåverstadKaroline in WonderMaikenAjiniakraHeidi BLiseKariGroBjørg Marit TinholtNinaHilde Merete GjessingKarin BergEivind  VaksvikTine Victoria Halvorsen TronierHelen SkogKetilTine SundalTonesen81Tone HSaraMarit HøvdeEmilie GeistMarit AamdalRisRosOgKlagingHilde Vrangsagen