En god bok, men ikke en favoritt. Selve kjærlighetshistorien var veldig "kiosklitteratur", og hele historien ble litt for usannsynlig til slutt. Likevel en underholdende bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg leste Siste dans for Matilda for endel år siden, og det er en bok jeg fremdeles driver og anbefaler STORT til mange.
Jeg synes kjærlighetshistorien som gjaldt Matilda og hennes tidsepoke var veldig grei og varm. Innskripsjonen på gravstøtta var veldig spesiell - og dyp.
Jeg har ikke lyst til å sette den i bås med kiosk-litteratur.
Jeg er veldig fasinert av Australia, og jeg synes det var en flott skildring av det mangfoldige kontinentet. Utrolig spennende og variert land/kontinent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hanne MidtsundVivian M.Harald Kandreas h. o.LailaAlice NordliBjørg Elin NærlandLibraritas vLene AndresenBertyAnniken BjørnesIdaHeidilillianerJarmo LarsenKristine LouiseKristin F. JørgensenGroAnneLeseberta_23Torill Elisabeth RevheimIna Elisabeth Bøgh VigreRune U. FurbergRade AlmudaffarLisbeth Kingsrud KvistenMaren Hjelle AuneMarianne  SkageJoannKjetil AudsenJulie StensethRandiMonica  SkybakmoenJan-Olav SelforsIngunn SKarin BergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudmoiraStine SevilhaugMorten BolstadTove